Nog geen lid van Erthepe?

 

Nu iedereen de sociale contacten moet beperken om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn het internet en de sociale media een uitkomst. We merken als heemkundekring ook, dat er meer op onze website, op Erthepe Lokaal Online en onze Facebookpagina gekeken wordt.

Terecht, want daar is veel te zien en te lezen. Bijvoorbeeld de uitgebreide verhalen over de Tweede Wereldoorlog (het project ‘Terugblik ter herinnering’) en bladerboeken over tentoonstellingen die Erthepe eerder hield. Meer dan 150 filmpjes van ELO en wekelijks foto’s met onbekende gezichten op de Facebookpagina van Erthepe.  

Om dat allemaal mogelijk te maken, is steun van (oud-)inwoners van Boerdonk, Erp en Keldonk en andere belangstellenden erg belangrijk. Misschien dacht u er al over om lid te worden van Heemkundekring Erthepe. Dan hebben we een aantrekkelijk aanbod voor u. Iedereen die nu lid wordt van Erthepe, betaalt voor dit kalenderjaar 2020 geen contributie (€ 15,-)  meer. Zodra de situatie het toelaat, ontvangen we u graag als nieuw lid in het Raadhuis  en maken we u wegwijs in onze vereniging. U kunt later altijd beslissen, of u actief wordt als vrijwilliger in een van de werkgroepen, of dat u op afstand steunend lid blijft. Wat uw rol ook wordt, elke steun is voor onze vereniging belangrijk!

U kunt zich als lid aanmelden via secretariaat@erthepe.nl of een briefje (laten) bezorgen bij Hertog Janplein 9 5469BK  in Erp. We nemen dan met u contact op. 

                                                   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *